23桑拿网

搜索
热搜: 活动 交友 discuz

福田HG#18环保1+ 1 ,K爆两连发!

最近听朋友讲起,福田有个新场,玩1+1,小弟玩甘耐都未听过,
原来1+1就系KB一次加HJ一次,心谂甘正,人一世物一世乜都要试下,
仲要足钟,本身最唔钟意D场帮你系甘咦摸两下,帮你出完就闪人
于是琴晚鸠痒痒,决定一支棍黎个快上快落,去试试渠

由于一向钟意random既关系,部长介绍左个18号入黎
18入到黎,整体感觉几好,波几挺身材平均
渠入到来先帮我按下先,之后就开始帮我波推,
渠对吸手波,真系扫得好舒服,由于渠粒钉钉都真系几钉,时而扫下我菊花,
精神为之一振,跟住开始帮我玩独龙钻,钻足十分钟,钻到我欲仙欲死,哗!真系不得了!
之后用渠条发发声既蛇舌,由我耳仔奶到落脚板底,再而要庬转身,开始奶我LIN LIN,
不断打转,呢个时后老二已经硬到爆炸,顶唔紧了,渠开始哄埋我耳仔度锡下,要我啜渠LIN头,
跟住同我疯狂舌吻,渠已经不断娇喘,开始帮我落去吹横笛,我申只手去HI下渠妹妹,
哗,黄河泛滥,呢只淫娃,跟住佢话要同我69 ,我急不及待要收服呢只妖魔,渠擘开双腿训落来,
见到一片洪水泛滥的黑森林,我问佢做羊甘湿,平时系咪食唔饱,跟住渠要我奶渠块森林,
一边疯狂揉躏渠两粒LIN头,渠系甘叫我快D,好舒服,屁股不断左拧右拧,我谂渠顶唔顺,
不断呻吟淫叫,渠D吹功又一流,最后我顶唔紧,爆哂落渠口度,而渠最后都抽搐进入高潮了。
之后大家回下气,抖下,渠又开始伸手扫下我细老,由于渠真系太淫,好快令到我又硬如铁柱,
起初渠用手,之后摸摸下,渠开始用下面系甘磨我枝棍,跟住再用口帮我吹,又拧左个PAT PAT过来,
我继续撩渠,最后口爆左渠,估唔到爆左渠两口!!
082957d5f7525df21r5qd8.jpg 083000phcbhfopn0qvo0cm.jpg 083003l7q3x3xw3w7lnawl.jpg 083009kmpoko2imurgp2k2.jpg
游客,如果您要查看本帖隐藏内容请回复

深圳桑拿 广州桑拿 淡水桑拿 佛山桑拿 www.szsn2233.com

你们在哪??收费多少??

HG是哪里,福田场?

sad sad as das dsa d

一定要去试试

最好的桑拿預約
請 加 微 訊 : x7790x
網站: 1 7 1 s e x . c o m

Thank you very much