23桑拿网

搜索
热搜: 活动 交友 discuz

初体验111 #新鲜出炉小嫩钮享受最xxx 激情爽炸大QQ丨

唔使讲佢系我今次精挑细选嘅目标,喺期待与激动之中终於遇见 ~萌萌的~ 著住短裙以热情微笑开门入嚟,我双淫眼迅速望去佢 SEXY  BODY,美 ~~ 有顏值. 身材正. 青春味十足,相当有素质㗎呢,小弟弟愈淫愈老实唔扮绅士,面对诱惑嘅曲线,前凸后翘,我抱住就摸,又可爱又 S E X Y !< PART ONE > 细心伺候,全自动唔使郁,好舒服 < PART TWO > 自然先调情下,十分乖巧 ~ 我想点样就点 。。舌头短小灵活,我们激情舌吻,互相抚摸,十足小情人一样 ~ 全身上下都比佢亲左一次,奶头仲系粉嘅,好诱人~ 佢一亲,我就硬。。。毒龙㐅够晒火辣辣好卖力。。再投入吹吹吹,眼神有啲害羞,有 FEEL,拿手绝吹 AMAZING ~ 小舌头可以用软嚟形容,加埋吹功直头系劲!点形容都好,小弟弟比佢吹到好爽,又软又热情,吹到一半已经反击,从上至下性侵犯几次。。跟住玩 69 ,下面鲍鱼真鲜嫩,闻下无异味,唔可以淡定,直接瀬瀬啜啜,手指 FEEL 到小㓊穴好紧 ~ 差啲 3 > 2 > 1 就 FIRE 左,前前后后激战左 10 几分鐘,都系 XOXO 之类。。佢展示少女杀伤力,我爽到爆炸左,一啲唔催人,好温柔,完事抱抱温存一阵 ~ 总结:讲整体感觉 90 分,可爱、有耐心、服务技术唔错,属於实力派,其次态度好,任你玩,完全配合,
090237ursd6t63a3tt9rg1.jpeg 090240xzsfffzr0u76zr7r.jpeg 090243g3o8346zf0wz8f6r.jpeg 090246md3j7p0jpudm9pgd.jpeg
游客,如果您要查看本帖隐藏内容请回复

深圳桑拿 广州桑拿 淡水桑拿 佛山桑拿 www.szsn2233.com

asdfasdfasdfsdf

Gooooooooooooood

深廣Sn預約
請 加 微 訊 :n7760n
網站: 1 7 1 s e x . c o m

深廣Sn預約
請 加 微 訊 :n7760n
網站: 1 7 1 s e x . c o m

发表于 7 天前 | 显示全部楼层
威威娃娃精彩精彩